Route op maat gemaakt

Jullie eigen route compleet met vragen en puzzels

Vraag een offerte aan
Route op maat

Wij ontwerpen jullie eigen route

Wil je een eigen puzzeltocht voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, voor jullie bruiloftsgasten of een familie uitje? Wij denken graag met jullie mee! Maak een ontdekkingstocht langs allerlei dierbare plekken van de familie voor jullie familiedag. Of ga in teams de competitie met elkaar aan tijdens een bedrijfsuitje langs jullie klanten. Stuur je bruiloftsgasten langs een bijzondere route naar jullie trouwlocatie als unieke start van de mooiste dag van jullie leven!

Autopuzzeltocht.nl kan jullie eigen puzzeltocht helemaal op maat voor jullie maken. Sterker nog, dat vinden wij super leuk om te doen! Samen met jullie bedenken we een thema en zetten we een eerste route uit. Natuurlijk passen we de vragen en puzzels ook helemaal aan dit thema aan.

Als we de route hebben bepaald, maken we voor jullie gasten / deelnemers een mooi roadbook dat helemaal in stijl is van jullie dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Maak een afspraak met het team van Autopuzzeltocht.nl om te kijken wat we voor jullie kunnen doen.

jullie eigen autopuzzeltocht
route op maat gemaakt

Hoe werkt de autopuzzeltocht?

autopuzzeltocht voor een familieuitje
autopuzzeltocht als bedrijfsuitje
autopuzzeltocht met thema

Een aantal leuke ideeën voor jullie eigen puzzeltocht:

  • Een familie uitje langs bijzondere plekjes van de familie, zoals het geboortehuis van opa en oma of de trouwlocatie van ome Jan en tante Jans

  • Een trip langs memory lane van het bruidspaar. De trouwlocatie blijft geheim tot het einde van de puzzeltocht.

  • Een bedrijfsuitje met een tocht langs alle klanten, met originele vragen over jullie klanten

  • Een coronaproof puzzeltocht, waarbij niemand van de familie of collega’s de auto uit hoeft, maar toch een competitie met elkaar aangaat. Wij kunnen eventueel portofoons verzorgen waarmee de teams samen de vragen en puzzels moeten oplossen

  • Een puzzeltocht met verschillende stops. Tijdens de stops zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals een mini speurtocht, een boswandeling, een boogschiet workshop en ga zo maar door.

Zakelijk

Ontdek de andere bedrijfsuitjes van Autopuzzeltocht.nl

Autopuzzel Game

Autopuzzeltocht Game

€ 65,- per auto (ex BTW)

Meer info

Kerstuitje

Autopuzzel kerstuitje

€ 89,50 per auto (ex BTW)

Meer info

Bedrijfsuitje

Autopuzzel bedrijfsuitje

€ 24,50 per auto (ex BTW)

Meer info

De routes

Alle routes

Alle routes

Toet toet !!! Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer per maand leuke acties, nieuwe routes en originele tips voor onderweg.