Autopuzzel Kerstuitje

Nodig uw medewerkers uit voor een veilig en hilarisch kerstuitje

Boek dit kerstuitje
Autopuzzel Kerstuitje

Een coronaproof bedrijfsuitje

Nodig uw collega’s uit voor een uniek kerstuitje als dank voor hun enorme inzet in dit bijzondere jaar! Een autopuzzeltocht-plus waarmee het jaar positief wordt afgesloten met elkaar!

Vooraf worden de teams van 2 – 3 personen samengesteld die bij elkaar thuis in de auto stappen. Vervolgens rijden ze binnen een tijdslot naar het startpunt, waar ze worden ontvangen met een warme chocomel en gaan starten met de kerst rally, waarbij er genavigeerd moet worden met het bolletje pijltje systeem. Elk team download de kerst-app, waar ze voor onderweg allerlei vragen en opdrachten op ontvangen. De teams gaan dus met elkaar de competitie aan. Zo kunnen ze elkaar onderweg ook “blokkeren” bij een vraag en foto’s met elkaar delen! Op de app zetten we gelijk de eindejaar speech van de directeur die onderweg, naast de kerst afspeellijst, kan worden geluisterd. Na de puzzeltocht rijdt iedereen weer naar huis na een mooie jaarafsluiter.

Het autopuzzel kerstuitje kost € 89,50 per auto (ex BTW) en kan al geboekt worden vanaf 6 auto’s.

kerstuitje autospeurtocht
kerstuitje bedrijfsuitje

Hoe werkt de autopuzzeltocht?

kerstuitje coronaproof
kerstpakket kaart Nederland
kerstuitje bedrijfsuitje

Het autopuzzel kerstuitje is inclusief:

  • Een kerst rally met het bolletje pijltje systeem en een online app met vragen,  puzzels, kerstmuziek, de eindejaars-speech van de directeur en allerlei (foto) opdrachten. De rally is ongeveer 60 km lang (als je niet fout rijdt ;-0 ). Jullie kiezen vooraf de route uit uit ons aanbod.

  • Bij start ontvangen de deelnemers het roadbook (met de route), een goodiebag voor onderweg en een beker met warme chocomel.

  • Een food goodiebag voor onderweg met natuurlijk autodrop en kerstkransjes.

  • Een kerst goodiebag met kerstverlichting en decoratie voor in de auto en kerstmutsen voor iedereen.

  • Onderweg is er nog een warm chocomel punt, waar de bekers weer gevuld kunnen worden.

  • Het kerstuitje duurt per team ongeveer 2 – 2,5 uur.

  • Optioneel kunnen wij persoonlijke rallyborden, nummer-stickers of automagneten verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Na het enorme succes van de autopuzzeltochten die wij hebben ontwikkeld in coronatijd, hebben wij speciaal voor de zakelijke markt een veilig bedrijfsuitje ontwikkeld voor tijdens de kerst. Zo zitten uw medewerkers met maximaal 3 personen in een auto, verzamelen ze bij één persoon thuis, er wordt er gestart in tijdslots en hoeven ze onderweg niet uit te stappen.

Prijs: € 89,50 per auto (ex BTW)

Indien je wilt boeken, vul dan onderstaand formulier in en kies voor achteraf betalen per factuur. Je ontvangt van ons dan een offerte die je op een later moment kunt bevestigen. Als je dus op “Boeken” klikt, is er nog NIETS definitief!

Zakelijk

Ontdek de andere bedrijfsuitjes van Autopuzzeltocht.nl

Autopuzzel Game

Autopuzzeltocht Game

€ 69,50 per auto (ex BTW)

Meer info

Bedrijfsuitje

Autopuzzel bedrijfsuitje

€ 24,50 per auto (ex BTW)

Meer info

Route op maat

Op maat gemaakte route

€ op aanvraag

Meer info

Meer routes

Nog meer routes

Alle routes

Toet toet !!! Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer per maand leuke acties, nieuwe routes en originele tips voor onderweg.