Zakelijk

Autopuzzeltocht voor bedrijven

De autopuzzeltocht is ook een top idee voor een geslaagd bedrijfsuitje! Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden die je hieronder kunt vinden. Omdat wij de autopuzzeltochten zelf bedenken en maken, is er veel mogelijk voor een bedrijfsuitje op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van origine zijn wij een zakelijk evenementenbureau en hebben wij al meer dan 8 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen. Met de autopuzzeltocht denken wij een leuk en vooral veilig alternatief hebben voor een bijzonder personeelsuitje.

Personeels vereniging

Personeels vereniging

Zie website

Meer info

Bedrijfsuitje

Autopuzzel bedrijfsuitje

€ 24,50 per auto (ex BTW)

Meer info

Autopuzzel Game

Autopuzzeltocht Game

€ 65,- per auto (ex BTW)

Meer info

Route op maat

Op maat gemaakte route

€ op aanvraag

Meer info

Kerstuitje

Autopuzzel kerstuitje

€ 89,50 per auto (ex BTW)

Meer info

De routes

Onze routes

Alle routes

Bij autopuzzeltocht.nl kunnen wij jullie bedrijfsuitje zo uitgebreid mogelijk maken, rekening houdend met de maatregelen vanuit de overheid.

Zo starten we de puzzeltocht altijd in tijdslots en zorgen we ervoor dat niemand onderweg hoeft uit te stappen. Verder maken we de teams zo groot als het mogelijk en veilig is (tussen de 2 – 4 personen).

De puzzeltocht is uit te breiden met catering, zo kunnen we onderweg een lunchpakketje uitdelen vanuit een foodtruck of bij de start een beker vullen met warme chocomel of een cooltas meegeven met blikjes en hapjes.

Toet toet !!! Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer per maand leuke acties, nieuwe routes en originele tips voor onderweg.