De autopuzzeltocht is ook een top idee voor een geslaagd bedrijfsuitje! Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden die je hieronder kunt vinden. Omdat wij de autopuzzeltochten zelf bedenken en maken, is er veel mogelijk voor een bedrijfsuitje op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van origine zijn wij een zakelijk evenementenbureau en hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen. Met de autopuzzeltocht denken wij een leuk en vooral veilig alternatief hebben voor een bijzonder personeelsuitje.

Bij autopuzzeltocht.nl kunnen wij jullie bedrijfsuitje zo uitgebreid mogelijk maken, rekening houdend met de maatregelen vanuit de overheid.

Zo starten we de puzzeltocht altijd in tijdslots en zorgen we ervoor dat niemand onderweg hoeft uit te stappen. Verder maken we de teams zo groot als het mogelijk en veilig is (tussen de 2 – 4 personen).

De puzzeltocht is uit te breiden met catering met onze eigen Autopuzzel Pitstop, zo kunnen we onderweg een lunchpakketje uitdelen of bij de start een beker vullen met warme chocomel of een tasje meegeven met blikjes en hapjes.