Autopuzzeltochten in Nederland

Hier vind je een overzicht van al onze routes. De autopuzzeltochten zetten wij uit in heel Nederland, zodat iedereen er van kan genieten! Elke maand komen er nieuwe routes bij, dus houd deze pagina of facebook in de gaten! Je kunt de roadbooks voor de puzzelritten direct downloaden nadat je deze hebt besteld. Wil je weten hoe ons roadbook eruit ziet en hoe het navigatie systeem bolletje-pijltje werkt, klik dan hier.

Heb je nog leuke tips voor ons, voor het roadbook of een nieuwe route, laat het ons weten! Ideeën zijn altijd welkom. Wil je nog wat leuke tips of nieuwtjes voordat je een route uitkiest, check dan onze blogs.

Onze autopuzzeltochten zijn geschikt voor families met kinderen vanaf een jaar of 6. De puzzeltocht is zo gemaakt, dat er voor iedereen in de auto iets te doen is. Zo is er voor de jongsten de auto bingo. Voorin de auto wordt er genavigeerd met het bolletje-pijltje-systeem, zeker ook leuk voor pubers!

Iedereen in de auto helpt mee met het vinden naar de antwoorden van de vragen die je onderweg krijgt. Deze worden aangekondigd in het roadbook, dus iedereen kan hiervoor even de aandacht verzetten. Tot slot vind je in het roadbook meerdere raadsels en puzzels. We hebben deze zo gemaakt dat er voor iedereen wel minimaal één puzzel tussen zit (denk aan een doolhof voor de kleinsten tot een wiskundig raadsel voor papa en mama).

Natuurlijk kun je de autopuzzeltochten ook met vrienden doen. Dan kun je er zelfs een wedstrijd van maken. Wie rijdt de route het snelst en beantwoord de meeste vragen goed? Geef een tijdstraf bij een verkeerd beantwoorde vraag. Een beetje competitie is natuurlijk altijd leuk!