Kerst met autopuzzeltocht.nl

Speciaal voor bedrijven

Sluit het jaar origineel af met een autopuzzeltocht

Dit bijzondere jaar vraagt om een bijzondere afsluiting. Verwen je medewerkers met een origineel kerstpakket of kerstuitje om ze te bedanken voor hun enorme inzet. En natuurlijk geheel coronaproof!

Bij het kerstpakket kies je vooraf zelf de route voor je medewerkers. Wij maken vervolgens de kerstpakketten voor jullie klaar met het door jullie gekozen roadbook. Als extraatje maken we het roadbook ietsje uitgebreider met nog wat leuke kerstpuzzels en -raadsels. Ons kerstpakket is ideaal voor het gezin van je medewerkers, maar ook zeker leuk als kerst-date! Dus een perfect kerstgeschenk voor iedereen!

Coronaproof kerstuitje met competitie element

Naast het autopuzzel kerstpakket hebben wij tevens een coronaproof kerstuitje ontwikkeld. Uiteraard staat de autopuzzeltocht hier ook centraal, maar hebben we deze zo uitgebreid dat iedereen tijdens het uitje wel met elkaar in contact is! De navigatie gebeurt hier ook met het bolletje pijltje systeem, maar de overige puzzels worden getoond in een app. Hierin stellen we niet alleen vragen, maar wordt er ook kerstmuziek afgespeeld, zijn er foto opdrachten én kan de directie hierop de eindejaar speech uitspreken.

Het competitie element zit natuurlijk in het aantal juiste antwoorden, maar onderweg kan er ook met elkaar gechat worden, kan men elkaar “straffen” door vragen tijdelijk te blokkeren etc.  Helaas kunnen we niet samenkomen in deze tijden, maar op deze manier ben je toch nog met elkaar het jaar gezellig aan het afsluiten!

Naast het kerstpakket en het kerstuitje, kun je bij ons ook een kadobon bestellen voor in jullie eigen kerstpakket óf een route op maat laten maken, langs bijvoorbeeld jullie eigen klanten!

X-mas Ride & Bite

€ 24,50 p.p.

Meer info

Kerstuitje

Autopuzzel kerstuitje

€ 89,50 per auto (ex BTW)

Meer info

Route op maat

Op maat gemaakte route

€ op aanvraag

Meer info

Kerst Kadobon

Kerst Kadobon

€ 19,50

Meer info
We tellen af!
Hoeveel dagen nog tot kerst?
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Toet toet !!! Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer per maand leuke acties, nieuwe routes en originele tips voor onderweg.