Kadobonnen

Een origineel cadeau

Een autopuzzeltocht als kado! Heeft je dochter haar rijbewijs gehaald? Zijn je ouders 20 jaar getrouwd? Mis je je collega? Kan je zoon zijn kinderfeestje niet vieren? Of wil je gewoon zomaar iemand verrassen? Eigenlijk is elk moment een goed moment voor de autopuzzeltocht kadobon!

Met onze kadobon kan de blije ontvanger zelf een route uitkiezen én zelf bepalen wanneer hij of zij deze rijdt. Misschien neemt hij of zij jou wel mee op dit unieke dagje uit! De autopuzzeltocht kadobon is onbeperkt geldig en geldt voor alle routes op onze site. En deze routes vullen we regelmatig aan!

Elke kadobon € 19,50 – deze ontvang je meteen in je mail

Kadobon

Kadobon algemeen

€ 19,50

Meer info

Alle routes

Alle routes

Alle routes

Naast een “normale” kadobon, hebben wij ook kadobonnen voor speciale gelegenheden, zoals kerst, Valentijn, kinderverjaardagen en nog veel meer! Wil je een aangepaste kadobon, neem dan contact met ons op, misschien kunnen we samen er iets leuks van maken!

Vind je het leuk om je medewerkers te verrassen met een kadobon en er dus een aantal van bestellen? Laat het ons weten en misschien kunnen we dan een speciale prijs afspreken.

Toet toet !!! Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer per maand leuke acties, nieuwe routes en originele tips voor onderweg.