Organiseer jij dit jaar jullie familie uitje? Een autopuzzeltocht is gezellig voor alle leeftijden. Bestel online het roadbook en navigeer langs de mooiste routes in Nederland. Onderweg speel je de auto bingo en los je met elkaar de puzzels en raadsels op.  Combineer de puzzelrit met een leuke picknick onderweg en je hebt een familie uitje om nooit meer te vergeten.

Voordelig familie uitje

Een familie uitje hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met een autopuzzeltocht beleef je een voordelig dagje weg in eigen land. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto of ga op zoek naar bijzondere molens op de Veluwe. Samen op zoek naar de antwoorden op alle puzzels en raadsels over forten of molens of speel de auto bingo vanaf de achterbank. Tijdens een autopuzzelrit beleef je met elkaar de mooiste momenten op vaak onontdekte plekjes.

Een paar leuke routes

Familie uitje in corona-tijd

Een autopuzzelrit is het ideale familie uitje in corona-tijd. Met je eigen gezin in de auto vorm je geen enkel risico en alle opdrachten kunnen vanuit de auto worden gedaan. Wil je tijdens een pauze toch even de benen strekken? Dat kan natuurlijk ook, want onderweg kom je genoeg rustige plekjes tegen. Verder bepaal je zelf op welke dag en tijd je start met de autopuzzeltocht. Zo vermijd je makkelijk grote druktes en kun je altijd 1,5 meter afstand houden.

Puzzeltochten door het hele land

Van de Dam tot Dam route via Volendam en Monnickendam, via de bosrijke Bos en Duin route tot aan de kastelenroute in het mooie Gelderland. Met de verschillende autorally routes is er altijd wel een puzzeltocht bij jou in de buurt. Iedere puzzeltocht is circa 60 km lang en rijd je in 2,5-3 uur van de start naar de finish, mits je natuurlijk niet verdwaalt. Toch verdwaald? Geen probleem met de handige extra aanwijzingen in het roadbook zit je zo weer op de juiste weg.

Hoe het werkt? Check het hier!