Een dagje weg met het hele gezin was nog nooit zo leuk! Kies een autopuzzeltocht in jouw favoriete regio en ontdek Nederland eens op een hele andere manier. Een speurtocht vanuit de auto is leuk voor iedereen, want zowel jong als oud kan actief meedoen aan dit gezellige gezinsuitje.

Dagje weg met familie

In de vakantie even een dagje weg met familie? Met het roadbook van de autopuzzeltocht ontdek je de mooiste plekjes in eigen land. Een veilig en coronaproof uitstapje, want je kunt de hele route in de auto blijven. Dit hoeft natuurlijk niet. Wie heeft het snelst het bolletje pijltje navigeersysteem door? Wie verzamelt als eerste alle foto’s van de auto bingo op de achterbank? De autopuzzeltochten zorgen altijd voor een gezellig dagje weg met de hele familie.

Een paar leuke routes

Uitje voor een regenachtige dag

Geen inspiratie voor een uitje op een regenachtige dag? Met de leuke puzzels en raadsels tijdens de autospeurtocht gaat de zon gauw weer schijnen! Want lekker nat maar toch naar buiten, daar worden kinderen altijd blij van. Sluit gezellig af met een borrel of lekkere pannenkoek thuis en je regenachtige weekend kan niet meer stuk.

Puzzeltocht met roadbook

Net als in een echte autorally, gebruik je voor de autopuzzeltochten een roadbook. Hierin vind je instructies voor het ‘bolletje pijltje’ navigeersysteem. Het roadbook kun je thuis uitprinten zodat iedereen in de auto mee kan doen en jullie avontuur kan beginnen. Misschien dat je de weg een keertje kwijtraakt, maar verschillende handige aanwijzingen zorgen ervoor dat jullie zo weer op het juiste pad zitten.

De autopuzzeltochten zijn elk circa 60 km lang. Afhankelijk van of je onderweg uitstapt, arriveer je in 2,5-3 uur op de eindbestemming.