Op zoek naar een origineel dagje uit in Noord Holland? Kies dan voor een ouderwetse autopuzzeltocht! Ontdek met het hele gezin leuke plekjes in deze prachtige provincie en beantwoord vragen over onontdekte bezienswaardigheden. Leuk voor de hele familie, maar natuurlijk ook met vrienden.

Dagje uit door Noord Holland

Bij dit dagje uit reis je met de auto door Noord Holland en kun je (op dit moment) kiezen uit twee auto puzzeltochten. Zo is er de route dwars langs de rivier de Vecht. Prachtige landhuizen, brede rivieren, kleine weggetjes en historische dorpjes. Dat kun je verwachten bij deze puzzelrit. Onderweg krijg je allerlei vragen over de route, los je puzzels en raadsels op en navigeer je, net als in een echte rally, met het bolletje pijltje systeem!

Een paar leuke routes

Auto bingo voor de achterbank

Bij dit familie uitje zit ook een auto bingo inbegrepen. Deze is voor de achterbank. Onderweg goed opletten of je alle foto’s herkent die in de bingo staan. Let vooral op rariteiten, zoals een varken als ober of een engeltje in een boom! Neem vooraf een paar kleine presentjes mee. Als de achterbank een rij of een kolom vol heeft, hebben ze natuurlijk een win momentje, dus een klein presentje. Dit kan een appel zijn, maar ook een leuk 1 € kadootje bijvoorbeeld.

Van Amsterdam naar Zaandam

Het andere dagje uit in Noord Holland start in Amsterdam. Want bij de Van Dam tot Dam route, reis je langs vele plaatsjes die een Dam in hun plaatsnaam hebben. Zo kom je langs Durgerdam, Volendam, Ilpendam, etc. en eindig je in Zaandam. Je rijdt over de dijk langs het IJsselmeer en door de prachtige kleine straatjes van deze oerhollandse dorpjes. Extra bijzonder, onderweg ga je één keer over het water per pont!

Hoe het werkt? Check het hier!