Ontdek hoe mooi Nederland is tijdens een autospeurtocht langs forten, molens of kastelen. Het leukste dagje uit met het hele gezin. Los onderweg alle raadsels op, doe een foto bingo op de achterbank en navigeer met het bolletje pijltje systeem. Zelfs op een regenachtige dag valt jullie familieuitje met deze autospeurtocht nooit in het water.

Autospeurtocht langs de Utrechtse Vecht

Ontdek de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tijdens een autospeurtocht langs de Utrechtse Vecht. Bekijk het statige Muiderslot aan het IJmeer, haal een ijsje bij de beste ijssalon van Nederland in Weesp en kijk hoe vroeger de adel woonde in hun mooie herenhuizen. De Utrechtse Vecht route start in Muiden en eindigt zo’n 60 km verderop bij het Vechtstreekmuseum in Maarssen. Een leuk en leerzaam dagje uit.

Een paar leuke routes

Langs molens en esdorpen

Of je nu in Gelderland of Drenthe woont, er zijn meerdere autospeurtochten door heel Nederland. Zo is er voor ieder wat wils. Rijd tijdens de molenroute langs de Veluwe en plaatsen als Ede en Harderwijk. In Drenthe ga je op onderzoek uit bij de Hunebedden en kom je erachter wat esdorpen zijn, zoals het autovrije Orvelte. Kies voor de bosrijke Brabant route als je ook nog een wandeling wilt maken.

Coronaproof gezinsuitje

Een autospeurtocht is ideaal als coronaproof gezinsuitje. Je bent namelijk op pad met je eigen gezin of familie en je hoeft de auto in principe niet uit, maar dit mag natuurlijk wel. Druktes kun je prima vermijden, want je bepaalt zelf op welke dag en tijd je de autospeurtocht start. Bestel het roadbook vandaag nog en ontdek het plezier van dit coronaproof gezinsuitje voor jong en oud.

Hoe het werkt? Check het hier!