Wij hebben een leuke autospeurtocht in Zuid Holland voor jullie ontwikkeld. Ontdek op deze bijzondere manier een prachtig stukje Nederland vol dijkhuisjes, molens, rivieren en prachtige villa’s! Dit vind je allemaal op de Rotterdamsche Dijck route.

Autospeurtocht door Zuid Holland

Met een autospeurtocht door Zuid Holland kun je rekenen op verrassende autoroutes! Zo kent men deze provincie van het stoere, architectonische Rotterdam, het historische Delft en Leiden, maar de omgeving van onze dijk route lijkt nog wat onbekend. En dat is onterecht! Want wat een leuke autopuzzeltocht is dit! Wij hebben ons in ieder geval flink laten verrassen door het wisselende landschap van historie tot nieuwbouw, van natuur tot ruige wateren.

Een paar leuke routes

Twee keer met de veerpont

Bij deze leuke autospeurtocht ga je ook nog eens twee keer met de veerpont! De eerste is, vinden wij, echt bijzonder. Zo vertrek je vanuit het centrum van het dorp (ineens in een klein straatje is daar de veer) en kunnen er maximaal twee auto’s op deze veerpont. Met passen en meten, dat dan weer wel. Vervolgens voel je dat je echt op een boot staat, want een beetje wankel is het wel. Aangekomen aan de andere kant ga je achteruit de pont af, tijd om je stuurkunsten te tonen! (Mocht je dit te spannend vinden, in het roadbook staat een omweg 😉 ).

Autopuzzeltocht voor iedereen

De autospeurtocht in Zuid Holland is natuurlijk weer voor iedereen gemaakt. Zo vind je in het roadbook weer een unieke auto bingo, vragen over allerlei zaken die je onderweg tegenkomt en puzzels met het “dijk” thema. Ook in het roadbook van deze autoroute ga je navigeren met het bolletje pijltje systeem. Op de moeilijke stukjes hebben we natuurlijk extra informatie toegevoegd. En, al zin in een tripje door Zuid Holland?

Hoe het werkt? Check het hier!