Op autospeurtocht in Brabant, een ouderwets gezellig dagje uit! Ontdek deze keileuke provincie vanuit de auto met een mooie autoroute boordevol vragen en puzzels, een auto bingo en een uitdagend navigatie systeem. Zo is er voor iedereen in de auto iets te doen.

Autospeurtocht nabij Brabant

We hebben niet alleen autospeurtochten in Brabant, maar ook in de directe omgeving. Zoals de Nieuwe Hollandse Waterlinie route die start in Gorinchem. Of de schitterende Gelderse kastelen route nabij Nijmegen. Maar natuurlijk mag hier vooral de schitterende Bos en Duin route niet ontbreken!

Een paar leuke routes

Drunense Duinen

De Bos en Duin route gaat helemaal om de Loonse en Drunense Duinen heen. Een geweldige autospeurtocht door de natuur van Brabant. Deze autoroute start in het vestingstadje Heusden, onder de molen. Onderweg kom je vele (rustige) plekken tegen waar je de auto even kunt parkeren voor een picknick of een stukje te gaan wandelen. De natuur is hier prachtig!

Kadobon

Wil je je nieuwe buren welkom heten? Geef ze dan een kadobon waarmee ze de omgeving kunnen gaan ontdekken. Of wat dacht je van een origineel kado op Dierendag? Want deze autospeurtocht in Brabant is ook ideaal met de hond, omdat er zoveel leuke stukjes zijn waar je met de hond kunt wandelen! Hebben we je al overtuigd om de Brabantse gezelligheid te proeven?