Het hele gezin kan zich een middag vergapen aan allerlei pracht en praal met deze autoroute in het Gooi met de Gooisch Villa route.
Weer of geen weer, iedereen zit droog in de auto en is bezig met een onderdeel van onze puzzeltocht. Wat een nostalgie.
Navigeren, puzzelen en speuren! Een super leuke dag in het Gooi!

Geschikt voor het hele gezin

Naast de Gooische Villa route hebben we nog een autoroute in het Gooi, de Utrechtse Vechtstreek route. Deze route start in Muidenberg en zakt langs de Vecht af richting Utrecht.

Naast de schilderachtige rivier de Vecht komen jullie langs vele unieke locaties. Zelfs mensen die in de omgeving wonen verrassen wij met onze routes!
Je komt met je gezin op plekken die jullie wellicht nog nooit gezien hebben. Kortom; Samen jullie eigen land ontdekken!
Mocht jullie op pad gaan met één van onze autopuzzeltocht kiezen jullie voor het meest originele uitje van het jaar.

Een paar leuke routes

Hoe werkt de Autoroute Gooi?

Onze autopuzzeltochten hebben drie onderdelen. Jullie gaan navigeren met een ‘bolletje-pijltje’ systeem. Dit komt uit de rallysport. Wij schrijven de route dus niet uit. Door middel van herkenningspunten en afstanden moeten jullie de route ontdekken. Klinkt moeilijk, dat is het niet! Sterker nog; Het is super leuk! Daarnaast stellen we een aantal vragen over de route. Leuk voor iedereen!

Voor de jongste deelnemers hebben wij de auto bingo toegevoegd. Deze deelnemers kunnen op zoek gaan naar 16 foto’s die op de route zijn gemaakt! Maar; Een valse bingo is een liedje zingen! Voor jullie gemak hebben wij dit ook samengevat op onze ‘Hoe het werkt’ pagina.

Waar is de Autoroute Gooi?

De Gooische Villa route start in Naarden, en gaat richting Bussum, onder Hilversum terug richting Huizen. De Utrechtse Vechtstreek route start in Muiden en gaat helemaal naar het zuiden en eindigt ten noorden van Utrecht. Alle routes die wij aanbieden zijn ongeveer 60 km lang. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit 2,5 uur plezier voor het hele gezin is!

Hoe het werkt? Check het hier!