Autopuzzeltocht

Een ouderwetse autopuzzeltocht,  hoe leuk voor een dagje uit met het gezin of vrienden. Ontdek ons prachtige kikkerlandje vanuit de auto langs kleine straatjes, over bruggetjes, door dorpjes of met de autopont. Een origineel dagje weg voor jong en oud!

Autopuzzeltocht van ca. 60 km

De autopuzzeltocht bestaat uit een route van ca. 60 km. Deze route navigeer je met het bolletje pijltje systeem, net als in een echte rally. Je weet dus vooraf niet precies hoe je rijdt. Je krijgt van ons alleen een start- en een eindpunt. Laat je verrassen door de leukste routes langs molens, kastelen, esdorpen en nog veel meer!

Utrechtse Vecht

Utrechtse Vecht route

€ 19,50

Meer info

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Nieuwe Hollandse Waterlinie route

€ 19,50

Meer info

Gelderse kastelen

Gelderse kastelen route

€ 19,50

Meer info

Meer routes

Nog meer routes

Alle routes

Roadbook

Na bestelling van de autopuzzeltocht, krijg je van ons het zogeheten roadbook. Hierin vind je de route, maar ook de instructie en het startadres. Het roadbook bestaat verder uit zo’n 20 vragen voor onderweg. Wat zie je links? Op welk nummer woont Ome Joop? En zo nog veel meer. Tussen de vragen door staan er ook een aantal puzzels en raadsels, geheel in het thema van de autopuzzeltocht. Tot slot is er de auto bingo. Ga onderweg op zoek naar de foto’s in het roadbook. Meestal zijn dit wat gekke foto’s, dus let goed op tijdens de route!

Coronaproof autopuzzeltocht

De autopuzzeltocht is coronaproof en kan het hele jaar door gereden worden. Wij hebben deze puzzeltocht zo ontwikkeld, dat je de auto niet uit hoeft, als je dat niet wilt. Mocht je wel willen uitstappen, je komt langs vele rustige plekjes waar je bijvoorbeeld kunt gaan picknicken. De autopuzzeltocht is leuk voor iedereen vanaf een jaar of 6 en duurt zo’n 2,5 uur (uiteraard afhankelijk of jullie verdwalen 😉 ). Alvast heel veel plezier met dit bijzondere uitje!