Met een autopuzzeltocht in Noord Holland ontdek je de mooiste stukjes Nederland vanuit de auto. Onze routes gaan langs de prachtigste natuur hier, de mooiste huizen, leuke kleine weggetjes en soms over het water met een pontje. Deze provincie heeft zoveel te bieden en daarom hebben wij meerdere leuke autoroutes ontwikkeld voor een gezellig dagje uit.

Autopuzzeltocht dwars door Noord Holland

De autopuzzeltochten gaan dwars door Noord Holland, van Amsterdam naar Volendam, van Naarden naar Huizen. Droom weg bij de schitterende huizen in de Gooische Villa route. Naast de mooiste villa’s kom je hier ook prachtige natuur tegen. Als je de autospeurtocht wilt combineren met een heerlijke wandeling in de frisse lucht, dan is deze route echt een aanrader!

Een paar leuke routes

Langs de Vecht

Eén van onze autopuzzeltochten start in Noord Holland, maar eindigt in Utrecht. Dat is de Utrechtse Vechtroute. Hier start je in het mooie vestingstadje Muiden (met het Muiderslot) en rijd je langs de Vecht naar het zuiden. Onderweg kom je schitterende landhuizen tegen die boordevol geschiedenis zitten. Erg leuk om te combineren met een vaartochtje over de Vecht!

Dagje uit voor iedereen

Dit dagje uit is geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 6. Voor iedereen is er iets te doen in de auto. Zo moet er natuurlijk genavigeerd worden met het bolletje pijltje systeem en is er een auto bingo. Ook zijn er vragen en puzzels op te lossen onderweg. En bovenal meer dan genoeg te zien tijdens de puzzelrit! En niets moet, dus als je de vragen niet wilt beantwoorden, ga je gewoon lekker genieten van het uitzicht!

Hoe het werkt? Check het hier!