Een autopuzzeltocht in het Gooi mag niet ontbreken in ons aanbod. Autopuzzeltocht heeft namelijk zijn oorsprong in deze regio. Als onderdeel van Fort Evenementen en gevestigd net buiten Weesp bij Fort Uitermeer. Er zijn dus verschillende routes waarmee jullie deze prachtige regio vanuit de auto kunnen ontdekken. Natuurlijk met leuke puzzels, vragen, een uitdagende navigatieklus en natuurlijk de autobingo!

Autopuzzeltocht langs de Vecht in het Gooi

Eén van onze favoriete routes is Utrechtse Vecht route. Deze start Muiden en gaat zuidwaarts richting Utrecht (Maarssen).
Een autopuzzeltocht door het Gooi vol natuur, vestingstadjes en prachtige herenhuizen. Tevens kun je in de zomer genieten van alle verkeer op de Vecht, een populaire rivier voor pleziervaart.

Een paar leuke routes

Autopuzzeltocht langs Gooise Villa’s

Het Gooi staat bekend om veel pracht en praal. De Gooische Villa route neemt jullie mee langs deze pracht en praal. Een middag genieten met een autopuzzeltocht door het hart van het Gooi. Tijdens deze route staan ook de smalle wegen en veel natuur op het menu. De start is in de oude vesting Naarden en de finish is in Huizen aan het Gooimeer.

Familiedag autopuzzeltocht

Door de ligging van deze regio is deze ook geschikt voor een familiedag. Met dit arrangement kan je op basis van een bestaande route met een gezelschap genieten van een Autopuzzeltocht. We voorzien jullie roadbook van een persoonlijke touch met een eigen cover en 5 eigen vragen. Wij printen alle roadbooks en sturen deze samen met de rallyborden en pennen naar jullie op. Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten!