Het prachtige Friesland mag niet missen in ons autopuzzeltocht aanbod. De provincie met zijn vele meren, de Elfstedentocht, de vriendelijke mensen, de bruggen, de terrasjes…. Met een autopuzzeltocht door Friesland maak je ons heel blij!

Autopuzzeltocht door Friesland

Een autopuzzeltocht laat je deze prachtige provincie op een andere manier ontdekken. Het blijft natuurlijk het leukst om deze vanaf een boot te ontdekken (vinden wij), maar met de auto zie je weer andere dingen. Zo is er de Friese Meren route, rondom onder meer het Sneekermeer en de Langweerder Wielen. Rijd door de prachtige stadjes zoals Sloten. Neem de tijd voor deze route, want geheid dat je voor een open brug moet wachten (of meerdere 😉 ).

Een paar leuke routes

Autopuzzeltocht nabij Drenthe

Nabij Drenthe hebben we ook nog een paar andere bijzondere autopuzzeltochten. Zoals de Groningse Borgen route, een prachtige autopuzzeltocht waarbij je ook weer waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

Drenthe ontdekken

Met onze autopuzzeltocht ga je het prachtige Drenthe ontdekken met het bolletje pijltje navigatie systeem. Deze manier wordt ook altijd gebruikt bij de echte auto rally’s. Niet super makkelijk, maar zeker wel te doen! Wij bij autopuzzeltocht.nl houden wel van een uitdaging, vandaar dat we voor dit systeem hebben gekozen. En om de uitdaging compleet te maken, is er voor iedereen in de auto iets te doen, zoals puzzels en raadsels, vragen over de route en een auto bingo voor de achterbank!

Hoe het werkt? Check het hier!