Autopuzzeltocht Friesland

Het prachtige Friesland mag niet missen in ons autopuzzeltocht aanbod. De provincie met zijn vele meren, de Elfstedentocht, de vriendelijke mensen, de bruggen, de terrasjes…. Met een autopuzzeltocht door Friesland maak je ons heel blij!

Autopuzzeltocht door Friesland

Een autopuzzeltocht laat je deze prachtige provincie op een andere manier ontdekken. Het blijft natuurlijk het leukst om deze vanaf een boot te ontdekken (vinden wij), maar met de auto zie je weer andere dingen. Zo is er de Friese Meren route, rondom onder meer het Sneekermeer en de Langweerder Wielen. Rijd door de prachtige stadjes zoals Sloten. Neem de tijd voor deze route, want geheid dat je voor een open brug moet wachten (of meerdere 😉 ).

Friese Meren

Friese Meren route

€ 19,50

Meer info

Kop van Overijssel

Kop van Overijssel route

€ 19,50

Meer info

Meer routes

Nog meer routes

Alle routes

Friesland op de foto

Met de autopuzzeltocht door Friesland zie je deze provincie op een andere manier in de auto foto bingo. Onderweg ga je op zoek naar vreemde beelden, kunstwerken in de kleine stadjes en nog veel meer. Zo kijk je toch op een andere manier onderweg op wegen die je misschien normaal niet rijdt.

Autopuzzeltocht roadbook

Onze autopuzzeltocht bestaat uit een roadbook met daarin de navigatie (bolletje pijltje), vragen voor onderweg, raadsels en puzzels en een autobingo. Voor de kleinste deelnemers hebben we een aparte bingo én een autopuzzel diploma! Zo heeft iedereen in de auto iets te doen. Ben je met z’n tweeën, wees gerust, je kunt de route ook doen zonder vragen te beantwoorden of de auto bingo te doen.