Autopuzzeltocht Drenthe

Ga op ontdekkingsreis met een autopuzzeltocht door Drenthe! Deze prachtige provincie heeft zoveel te bieden. Uitgestrekte vergezichten, authentieke dorpjes, schitterende boerderijen en een enorme historie.

Hunebedden

Zo vind je hier de eeuwenoude hunebedden, wat een unieke plekken zijn dit. Met de Drentse Esdorpen route rijd je langs een aantal van deze historische plaatsen. En ook de mooie esdorpen komen veelvuldig langs. Wat dacht je van het autovrije Orvelte? Alsof de tijd heeft stilgestaan! Maar ook de andere dorpjes zijn super fotogeniek en het meer dan waard om te bezoeken.

Drentse Esdorpen

Drentse Esdorpen route

€ 19,50

Meer info

Groningse Borgen

Groningse Borgen route

€ 19,50

Meer info

Twente

Twente route

€ 19,50

Meer info

Meer routes

Nog meer routes

Alle routes

Autopuzzeltocht nabij Drenthe

Nabij Drenthe hebben we ook nog een paar andere bijzondere autopuzzeltochten. Zoals de Groningse Borgen route, een prachtige autopuzzeltocht waarbij je ook weer waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

Drenthe ontdekken

Met onze autopuzzeltocht ga je Drenthe ontdekken met het bolletje pijltje navigatie systeem. Deze manier wordt ook altijd gebruikt bij echte auto rally’s. Niet super makkelijk, maar zeker wel te doen! Wij bij autopuzzeltocht.nl houden wel van een uitdaging, vandaar dat we voor dit systeem hebben gekozen. En om de uitdaging compleet te maken, is er voor iedereen in de auto iets te doen, zoals puzzels en raadsels, vragen over de route en een auto bingo!