Hebben jullie Brabant al eens ontdekt met een Autopuzzeltocht? Ook de provincie Noord Brabant leent zich hier erg goed voor! Deze veelzijdige provincie met zijn rijke historie en prachtige natuur maak het aanbod oneindig! Allemaal ingrediënten voor een mooie autopuzzeltocht.

Autopuzzeltocht door Brabant

De Brabantse Bos en Duin route start in vestingstad Heusden en al puzzelend slinger je rond de Drunense duinen. Hier vind je uiteindelijk de finish, waar je eventueel nog een wandeling kan maken naar het uitkijkpunt over de duinen. Een uitje voor het hele gezin met gegarandeerd succes!

Een paar leuke routes

Aanbod in Brabant

Naast de Brabantse Bos en Duin route hebben we ook de Nijmeegse Vierdaagse route. Deze gaat maar liefst door drie provincies. Deze autopuzzeltocht neemt je mee over een groot gedeelte van de vierdaagse route. Een mooi kijkje in de keuken van dit unieke evenement! Op onze site verschijnen regelmatig nieuwe routes! Op korte termijn komt er ook een nieuwe autopuzzeltocht in Brabant bij! Hierover binnenkort meer!

Hoe werkt een autopuzzeltocht door Brabant?

Op onze route pagina kan je een route bestellen. Zodra deze is afgerekend ontvang je deze binnen een paar minuten in je mailbox. Het roadbook is een PDF welke geprint kan worden en daarna gereden. Iedereen in de auto krijgt zijn eigen taak, één chauffeur, een navigator en de rest kan zich bezig gaan houden met alle vragen en de autobingo. Minimaal 2.5 uur plezier in Brabant! Bij thuiskomst kunnen jullie alle antwoorden invullen en zelfs nog kans maken op mooie LEGO prijzen!

Hoe het werkt? Check het hier!